8 Aralık 2017 Cuma

Eren Enerji işçilerinin direnişi 15. haftasında kararlılıkla devam ediyor



Sendikalaştıkları için işten çıkarılan Eren Enerji işçileri, direnişlerinin 15. haftasında Eren Enerji Şirketi’nin önünde Zonguldaklılar ve üniversitelilerle birlikte basın açıklaması yaptı.     
                                                                             DİSK/Enerji-Sen’de örgütlendikleri için işten çıkarılan Eren Enerji işçileri, direnişlerinin 15’inci, Eren Enerji şirketinin önünde tutukları nöbetin ise 2’nci haftasını geride bıraktı. Bu haftada Eren Enerji kapısında olan Eren Enerji işçileri’nin “İşimizi geri istiyoruz” diyerek yaptığı basın açıklamasına Zonguldaklılar ve üniversiteliler katıldı. Açıklamada işçiler adına konuşan DİSK/Enerji-Sen Genel Sekreteri Süleyman Keskin “Her hafta cuma günü bu kapıya geliyoruz ve gelmeye de devam edeceğiz, ekmeğimizi almadan da gitmeyeceğiz” dedi.
Keskin “Eren şirketi, İstanbul’a yürüyeceğimizi söylediğimizde bunları sadece laf söz sanıyor olabilir fakat ekmeğimizi almadan bu kapıdan ayrılmayacağını söyleyen bizlerin iki haftadır burada nöbette olduğumuzu görsünler” dedi. Açıklamanın ardından Eren Enerji işçileri iki haftadır nöbet tuttukları alana geçerek nöbetlerine devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder