27 Eylül 2017 Çarşamba

Kavga Bitmedi Daha Yeni Başlıyor...

Eren enerjide işten atılan işçiler yaşadıkları sorunları ve neden işten atıldıklarını halkı ve kurumları gezerek anlatıyor Cuma günleri yapılan basın açıklamasına ve yürütülen imza kampanyasına destek istiyor.


Eren enerjide haksız bir şekilde işten atılan Disk üyesi işçiler halk ile buluşuyor. Kahvehane, pazar ve esnaf ziyareti yapan işçiler yaşadıkları süreci anlatıyor. Eren enerjinin kamuoyunu yanıltmak için yalan haber yaptırdıklarını eren işçilerine müjde diye çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını iş barışı denen meselenin atılan işçiler tekrar iş başı yapmadan, sendika seçme özgürlüğü tanınmadan ve çalışan işçi arkadaşlarımın üzerinde ki baskılar son bulmadan sağlanamayacağını anlatan işçiler Zonguldak halkını desteğe çağırıyor.


Yapılan sohbetlerde işçiler her Cuma günü saat 16:15 de Eren enerji kapısında basın açıklaması yaptıklarını ve atılan işçilerin tekrar iş başı yapmaları için bir imza kampanyası yürüttüklerini söyleyen işçilere halk ise haklı bir mücadele yürüttüklerini söyleyerek attıkları imzalar ile de destek veriyorlar. 

İşten atılan enerji işçilerinin son olarak yaşadıkları sorunu tüm halkımıza anlatacağız ulaşılmadık insan bırakmayacağız tüm halkın desteğini alıp bu mücadelede biz kazanacağız dediler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder