14 Kasım 2017 Salı

Disk Heyeti Eren İşçisi İçin Geliyor.

Eren Enerji’de anayasal haklarını kullanıp sendika üyesi oldukları için işten çıkarılan 15 işçinin işe geri dönüş mücadelesi 80 günü geride bıraktı. 80 Gündür yürüttükleri hak arama eylemleri ile seslerini duyurmaya çalışana işçiler ile dayanışmak için Disk Genel Başkanı Kani BEKO ve Disk Genel Sekreteri Arzu ÇERKEZOĞLU Perşembe günü Zonguldak’ta olacaklar.



Disk Genel Başkanı Kani BEKO ve Genel Sekreteri Arzu ÇERKEZOĞLU işçilerin yaşadıkları sorunlara çözüm üretebilmek açısından Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR ile de bir görüşme yapacaklar.



Ayrıca Zonguldak'ta bulunan emek ve meslek kurumlarını da ziyaret edecek olan heyet direnen işçilere destek isteyecekler. 

Konu ile de ilgili açıklama yapan direnen Eren İşçileri; Genel Sekreterimiz Arzu ÇERKEZOĞLU daha önce bizleri ziyarete geldiklerinde yaptıkları basın açıklamasında yaşanılan sorunun çözümü için tüm yetkililerden destek istemişti. Yapılan bu çağrının ardından da Sayın valimiz ve Belediye başkanımız ile bir görüşme olacak. Bizler bu görüşmelerin yapılacak olmasından çok memnunuz ve uğradığımız mağduriyetin de ortadan kaldırılıp bir an önce tekrar iş başı yaptırılacağımız günü bekliyoruz. Şimdiden konunun çözümü için Zonguldak'a gelen Disk’li yöneticilerimize ve onları kabul eden Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz dediler.

1 yorum:

  1. Helal olsun size 10 tane işçi diye kaçmadınız sonuna kadar arkasında durdunuz. Disk adı bile yetiyor

    YanıtlaSil