11 Kasım 2017 Cumartesi

Eren Enerji işçileri: “Mağduriyet giderilmezse bu kapıya kalıcı olmaya geleceğiz”


Sendikalı oldukları gerekçesiyle işlerinden çıkarılan Eren Enerji işçileri, direnişlerinin 11. haftasında yine Eren Enerji önündeydi. DİSK/Enerji-Sen Genel Sekreteri Süleyman Keskin, işçilerin mağduriyetlerinin giderilmediği takdirde Eren Enerji kapısının önüne çadır kuracaklarını söyledi.


Her hafta cuma günü olduğu gibi Eren Enerji işçileri bu hafta da Eren Enerji önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Kilimli Halkevi, Öğrenci Kolektifleri ve SGDF üyeleri katıldı.
Direnişçiler adına açıklama yapan DİSK/Enerji-Sen Genel Sekreteri Süleyman Keskin “Bu çocuklarımızın haklı ekmek kavgası, onların yarınları için yürütülen bir kavga. 11 değil 111 hafta da olsa burada olacağız ve direnerek kazanacağız” dedi.
Keskin, önümüzdeki hafta konfederasyonumuzun genel merkez yöneticileri Zonguldak valisi ile bir görüşme yapacaklar “Görüşmelerden de sonuç çıkmaz ise Eren işçilerinin yaşadığı mağduriyet ortadan kaldırılmazsa bizler bu kapıya kalıcı olmaya geleceğiz, çadırımızla geleceğiz” dedi.
 Yapılan açıklama İşimizi Geri İstiyoruz, Zafer Direnen Emekçinin Olacak sloganları ile  haftaya cuma tekrar Eren şirketi önünde buluşulmak üzere bitirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder