7 Kasım 2017 Salı

Yaşasın Sınıf Dayanışması.....

Mücadele başladığımız ilk günden beri işçi sınıfın ilerici tüm değerlerini yaşatmaya çalıştık Eren Enerji'nin karşısında verdiğimiz ekmek kavgasında. İşçilerin birliği esastır dedik ve bu hassasiyet ile çalışmalarımızı yürüttük aynı hassasiyeti taşıyan işçi kardeşlerimizde bizleri yalnız bırakmadılar.


Eren Enerji'de güvencesizliğe karşı açmış olduğumuz bayrak ülkenin dört bir yanında bizim ile aynı koşullarda çalışan işçi kardeşlerimiz tarafından takip edildiğini biliyorduk. Yapmış olduğumuz hak arama eylemleri ile sesimizi önce dostlarımız duydular ve sesimize ses verdiler.


İzmir'den, Artvin'den, Trabzon'dan ve Gümüşhane'den haklı mücadelemizi destekleyen mesajlar gönderen dostlarımıza teşekkür ederiz. Yürüttüğümüz işe geri dönüş mücadelemizde bizleri yalnız bırakmadınız. Sınıf dayanışması adına en güzel cevaplardan birini verdiniz.



Şundan hiç bir şüpheniz olmasın sizlerin desteği bizim ile birlikte oldukça kendimizi daha güçlü hissediyoruz ve ülkenin dört bir yanında Eren işçilerin vereceği zafer müjdesini bekleyen dostlarımızın da hiç bir şüphesi olmasın BİZ KAZANACAĞIZ. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder